Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri consequat aneius.

TERMENI ȘI CONDIȚII

A. Dispoziții generale

A1. Site-ul https://postcardprojects.ro/ (denumit în continuare „Site-ul”) aparţine SC Postcard Projects SRL (denumită în continuare Societatea), cod de identificare fiscală 35184720.

A2. Informaţiile conţinute în acest site sunt protejate de reglementările româneşti.

A3. Prezentele termenii şi condiţii (denumiţi în continuare „termenii şi condiţiile”) se referă la site-ul https://postcardprojects.ro/ şi se adresează, sunt aplicabile şi sunt obligatorii: i) oricărei persoane fizice (denumită în cadrul prezentelor termeni şi condiţii şi „utilizatorul”), indiferent de natura acesteia, care accesează acest site şi/sau orice pagină de pe site.

A4. Prezentele termenii şi condiţii se aplică şi sunt obligatorii oricărui utilizator care doreşte să achiziţioneze/achiziţionează oricare pachete de curs (denumite în continuare „pachetele de curs”) şi/sau experienţe (denumite în continuare şi „experienţele”), care sunt prezentate pe site-ul https://postcardprojects.ro/.

A5. Prezentele termenii şi condiţii stabilesc termenii şi condiţiile de accesare şi utilizare a Site-ului, precum şi termenii şi condiţiile generale de achiziţionare a pachetelor şi/sau experienţelor, care sunt prezentate la rubrica Cursuri, pe Site. Prezentele termenii şi condiţii includ şi orice modificare totală sau parţială a acestora de către Societate.

A5. Utilizatorul trebuie să-şi exprime orice intenţie de achiziţionare a oricăror pachete şi/sau experienţe să achiziţioneze și să folosească oricare dintre acestea doar conform instrucţiunilor şi condiţiilor oferite/permise de Societate. 

A6. Prestatorul este şi va rămâne proprietarul cursurilor accesibile prin pachetele de curs, al tuturor drepturilor (incluzând drepturile de autor şi alte drepturi de proprietate intelectuală) cu privire la cursuri, cu privire la orice materiale şi cu privire la orice (altfel de) opere (de creaţie intelectuală), accesibile prin intermediul site-ului (materialele”) şi al oricăror mărci/sigle/logo-uri/branduri folosite în legătură cu site-ul, cursurile şi experienţele, Societatea păstrându-şi şi rezervându-şi toate drepturile în acest sens. Utilizatorul este obligat să respecte, în totalitate, aceste mențiuni.

B. Contul

B1.Pentru a accesa informațiile relevante și conținutul Cursului, precum și experiențele aferente acestuia, și pentru a putea comanda/cumpăra oricare din Pachetele de curs, Utilizatorul trebuie să-și creeze cont.

B2. Utilizatorul este responsabil în exclusivitate ca toate datele furnizate la data creării contului să fie corecte, complete şi adevărate, Societatea fiind exonerata de orice răspundere în aceste cazuri.

B3. Societatea poate dezactiva şi/sau şterge un cont în care Utilizatorul nu respectă, în mod corespunzător, orice termeni şi condiţii, fără vreo responsabilitate de vreo natură faţă de Utilizator.

B4. În afara Utilizatorului (persoana fizică) care şi-a creat contul nicio altă persoană fizică nu are dreptul să accesese şi să folosească contul sau orice conţinut sau facilităţi incluse în pachetul achiziţionat.

B5. Crearea contului prin orice metode automate nu este permisă.

B6. Utilizatorul trebuie să nu permită niciunei alte persoane să acceseze şi să folosească contul și facilitățile incluse în pachetul achiziţionat. Utilizatorul este răspunzător pentru menţinerea securităţii şi confidenţialităţii informaţiilor de accesare a contului și a parolei de acces. Utilizatorul este răspunzător, în mod direct, pentru respectarea și încălcarea prezentelor termenii şi condiţii.

B7. Utilizatorul poate solicita oricând ştergerea unui cont, caz în care, conţinutul şi facilităţile oricăror pachete de curs nu vor mai fi disponibile.

C. Modulele și Pachetele de Curs

C1. Modulele și Pachetele de curs, conţinutul și facilităţile acestora sunt prezentate pe Site, în pagina de prezentare intitulată “Cursuri – Cum să amenajezi camera copilului.

C2. Prin achiziţionarea unui pachet de curs pot fi vizualizate modulele menţionate în respectivul pachet şi pot fi accesate conţinutul şi facilităţile menţionate expres în pachet.

C3. Cursurile pot fi vizualizate doar de Utilizator, folosind contul și parola, pe termen nelimitat, atâta timp cât Site-ul este activ și cursul urcat online.

C4. Cursurile vor putea fi vizualizate şi conţinutul sau facilităţile oricăror pachete de curs vor putea fi folosite, doar pentru scopurile proprii ale Utilizatorului. În niciun caz, pachetul achiziționat nu va putea fi folosit în scop economic sau comercial.

C5. Cursurile vor putea fi vizualizate şi conţinutul oricăror pachete de curs va putea fi folosit doar în aşa fel încât să nu fie afectat în niciun fel şi în niciun mod drepturile vreunor terţe părţi şi/sau ale Societăţii.

C6. Pachetele de curs pot fi achiziţionate prin plata sumelor de bani menţionate pe site la descrierea pachetelor de curs.

C7. După achitarea pachetului de curs selectat, cursul va fi disponibil online, după confirmarea tranzacției și înregistrarea plății.

D. Experiențele de consultanță

D1. Experienţele reprezintă diferite activităţi online sau întâlniri offline, care vor fi oferite de Societate şi prezentate prin intermediul Site-ului, la achiziționarea Pachetelor de curs.

D2. Prin rezervarea oricărui Pachet de curs, ce presupune extra o experiență de consultanță, Utilizatorul consimte ca Societatea să ceară informații, planuri, fotografii și detalii, de care va avea nevoie pentru a putea furniza serviciul.

D3. Experiența de consultanță va avea ca termen maxim 6 luni de la achizitionarea Pachetului de curs de către Utilizator. Dacă în acest timp nu se va realiza o conexiune între Societate și Utilizator sau dacă acesta din urmă nu va furniza toate detaliile aferente sesiunii consultanță, experiența se va considera anulată.

E. Plata

E1. Plata unui Pachet de curs și/sau a unei experiențe de consultanșă se va realiza în momentul plasării comenzii pe Site, prin card bancar de debit sau de credit.

E2. Plata se va realiza în Lei. 

F. Securitatea informațiilor

F1. Societatea garantează securitatea și confidentialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic, în momentul creeării unui cont de utilizator în Site.

F2. Societatea nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de orice defecțiuni sau erori ale softului cu care este conceput și gazduit Site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate nu pot fi hack-uite de virusi sau alte componente daunatoare.

F3. Societatea nu răspunde pentru defecțiunile care periclitează securitatea serverului, pe care este găzduit Site-ul, dar va încerca să remedieze în cel mai scurt termen orice problemă poate surveni.

G. Dispoziții generale

G1. Având în vedere tipul şi natura pachetelor de curs şi experienţelor care pot fi achiziţionate, acestea fac obiectul exceptărilor de la dreptul de returnare a banilor, în momentul răzgândirii Utilizatorului, după plata pachetului de curs.

G2. Utilizatorul garantează că nu va accesa şi utiliza site-ul şi/sau informaţiile cuprinse în acesta în scopuri ilegale.

G3. Informaţiile conţinute în Site (care include fără limitare orice pachete de curs) nu pot fi copiate, descărcate, modificate, transferate, distribuite, republicate, reproduse sau transmise, în orice formă şi/sau prin orice mijloace, total şi/sau parţial, fără acordul prealabil al Societăţii.

G4. Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului, pe care îl afișează sau transmite pe Site, prin orice modalitate, astfel încat, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

G5. Societatea nu poate fi facută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.

G6. Datele personale ale Utilizatorului vor putea fi folosite de către Societate numai în scopul declarat al acestui Site. Pentru mai multe detalii accesați Politica de Confidențialitate.

G7. Datele personale ale Utilizatorului vor putea fi însă transmise autorităților în drept, cu scopul de a verifica tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept, cu scopul de a efectua orice verificari justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

G8. Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de email sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entitati sau Societății, vor fi sancționate în conformitate cu legile în vigoare. Societatea nu va fi responsabilă pentru și nu va putea fi obligată la niciun fel de despăgubiri rezultate în urma unei asftel de daune de comunicare.

G9. Societatea îşi rezerva dreptul, la discreţia sa, să limiteze sau să înceteze accesul total şi/sau parţial la site şi/sau la conţinutul aflat pe Site, în secțiunea Cursuri”, fără preaviz sau alte obligaţii.

G10. Conţinutul din site este prezentat şi furnizat aşa cum este”, fără nici o promisiune sau garanţie de vreun fel, expresa sau implicită, sau obligaţie sau responsabilitate, în ceea ce priveşte calitatea,  acurateţea, completitudinea sau eficienta respectivului conţinut.

Postcard Projects